Tyvärr hittar vi inte filmen, prova något annat
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
En doft av kärlek
En doft av kärlek
En doft av kärlek

Juliette Binoche briljerar som kock i årets tveklöst matgladaste film som rönte mästaren Tran Anh Hung regipriset i Cannes.

1885. Den makalösa kocken Eugenie har arbetat för den berömda gourmeten Dodin under de senaste 20 åren. Allt eftersom tiden går förvandlades gastronomin och den ömsesidiga beundran till ett romantiskt förhållande. Deras romans ger upphov till alltmer enastående rätter, den ena läckrare än den andra, som imponeras av världens mest framstående kockar. Men Eugenie älskar sin frihet och har aldrig velat gifta sig med Dodin. Så han bestämmer sig för att göra något som han aldrig tidigare har gjort: Att laga mat åt henne.

Juliette Binoche briljerar som kock i årets tveklöst matgladaste film som rönte mästaren Tran Anh Hung regipriset i Cannes. 1885. Den makalösa kocken Eugenie har arbetat för den berömda gourmeten Dodin under de senaste 20 åren. Allt eftersom tiden går förvandlades gastronomin och den ömsesidiga beundran till ett romantiskt förhållande. Deras romans ger upphov till alltmer enastående rätter, den ena läckrare än den andra, som imponeras av världens mest framstående kockar. Men Eugenie älskar sin frihet och har aldrig velat gifta sig med Dodin. Så han bestämmer sig för att göra något som han aldrig tidigare har gjort: Att laga mat åt henne.
Del av
 reRUN
Regissör
Tran Anh Hung
Skådespelare
Patrick d'Assumçao, Juliette Binoche, Benoît Magimel, Sarah Adler, Emmanuel Salinger
GENRE
Drama, Romantik
Orginaltitel
En doft av kärlek
Språk
Undertext
Längd
134

Välj visning

Sunday
19
May
15:00
FR
SLUTSÅLT
FÅ BILJETTER
Wednesday
22
May
17:30
FR
SLUTSÅLT
FÅ BILJETTER
Thursday
23
May
15:30
FR
SLUTSÅLT
FÅ BILJETTER