Tyvärr hittar vi inte filmen, prova något annat
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Events

Rio bjuder in till en unik och inspirerande biograf- och restaurangmiljö där väggarna andas både dåtid och samtid. En oas för film, mat och kreativitet, vackert belägen med utsikt över vattnet vid Hornstulls Strand på Södermalm i Stockholm. I våra lokaler kan du arrangera allt från konferenser och seminarier till galapremiärer, filminspelningar, konstutställningar, vinprovningar och fotograferingar.

Vi hjälper dig att skräddarsy just ditt event exakt så som du vill ha det, oavsett om du hyr privat eller som företag. Priserna varierar beroende på önskemål och omfattning, så tveka aldrig att kontakta oss för en offert. Har du en idé som du vill förverkliga tillsammans med oss? Vi älskar innovation och kreativitet och vår dörr står alltid på glänt för potentiella samarbeten med alla som delar vår vision.

Om du har idéer och tankar kring att samarbeta, hör av dig. Vi kan förstås inte lova att vi knyter nära band med alla som räcker ut en hand, men vi kan lova att vi tar oss tid att svara. Varmt välkommen att skapa magi tillsammans med oss, oavsett om du är på tillfälligt besök eller tänker stanna ett tag.


Bokningsförfrågningar
event@biorio.se