Tyvärr hittar vi inte filmen, prova något annat
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Moonage Daydream
Moonage Daydream
Moonage Daydream

MOONAGE DAYDREAM är en uppslukande filmupplevelse; en audiovisuell rymdodyssé som inte bara belyser David Bowies gåtfulla arv utan också tjänar som en guide till att leva ett tillfredsställande och meningsfullt liv på 2000-talet.

MOONAGE DAYDREAM är ingen dokumentär. Den är en genretrotsande filmupplevelse baserad på en av de mest ikoniska och globala rockstjärnorna genom tiderna, destinerad att bli ett av årets avgörande kulturella ögonblick. 

MOONAGE DAYDREAM är en uppslukande filmupplevelse; en audiovisuell rymdodyssé som inte bara belyser David Bowies gåtfulla arv utan också tjänar som en guide till att leva ett tillfredsställande och meningsfullt liv på 2000-talet. MOONAGE DAYDREAM är ingen dokumentär. Den är en genretrotsande filmupplevelse baserad på en av de mest ikoniska och globala rockstjärnorna genom tiderna, destinerad att bli ett av årets avgörande kulturella ögonblick. 
Del av
 reRUN
Regissör
Brett Morgen
Skådespelare
David Bowie, Tina Turner, Dick Cavett, Mick Ronson, Trevor Bolder, Mick Woodmansey, Iman, Jeff Beck, Lou Reed, Russell Harty, Ken Fordham, Brian Wilshaw, Geoffrey MacCormack, John Hutchinson, Mike Garson, Brian Eno
GENRE
Dokumentär, Musik
Orginaltitel
Moonage Daydream
Språk
Undertext
Längd
135

Välj visning

Wednesday
10
Jul
20:00
EN
SLUTSÅLT
FÅ BILJETTER

Fler filmer