Frost sing-along

Frost sing-along


Vi upprepar tidigare års braksuccé och ger er FROST sing-a-long igen! Även denna gång har vi med oss världens bästa allsångsledare Ayla.

Välkomna till Jul- och Nyårsmys på Rio! Likt en färgsprakande smällkaramell är årets jullovsprogram fyllt av fina barnfilmer, premiärer med både drama och komedi, Sing-along, Live på bio mm. Passa på att ta en fika i foajén eller något att äta och dricka i vår Bistro.

Se den älskade filmen och sjung med i sångerna tillsammans med vår allsångsledare Ayla Kabaca, känd från Barnkanalen i SVT. Ayla värmer upp publiken på plats, med sång och rörelser, och sedan sjunger vi oss tillsammans genom Frost. För att alla ska kunna stämma in delas sånghäften ut innan.

I äventyret Frost lägger en profetia ett helt land i evig vinter. Den orädda optimisten Anna måste därför ge sig ut på ett äventyr med den våghalsige bergsmannen Kristoffer. En magisk resa tar sin början i biosalongen, där publiken denna gång är stjärnorna som ska hjälpa Anna att hitta sin syster Snödrottningen Elsa, för att få ett slut på den iskalla förtrollningen.

Psst Klä gärna ut dig till din Frost-favorit. Kanske den coolaste snögubben Olof, renen Sven eller Snödrottningen Elsa…

Vi visar den svenska originalversionen av Frost och texterna kan laddas ner i förväg HÄR

Föreställningarna genomförs i samarbete med ABF.

Längd: 2 h, inklusive uppvärmning
Åldersgräns: 7 år (barntillåten i vuxens sällskap)
Biljetter: 130 kr (samma biljettpris för barn och vuxen)

Obs! På grund av platsbrist och brandsäkerhet får eventuella barnvagnar parkeras utanför biografen, glöm inte att ta med ett lås.


Regi: Chris Buck & Jennifer Lee | Medverkande: Mimmi Sandén, Annika Herlitz, Sebastian Karlsson, Nassim Al Fakir, Erik Segerstedt | Land: USA (2013) | Språk: Svenska (svensk text) | Längd: 1 tim 44 min | Åldersgräns: 7 år (barntillåten i vuxens sällskap)Biljetter: 130 kr (samma biljettpris för barn och vuxen)


Spelschema

Inga tider schemalagda