Mamma Mia Sing-along

Mamma Mia Sing-along


Välkomna till Jul- och Nyårsmys på Rio! Likt en färgsprakande smällkaramell är årets jullovsprogram fyllt av fina barnfilmer, premiärer med både drama och komedi, Sing-along, Live på bio mm. Passa på att ta en fika i foajén eller något att äta och dricka i vår Bistro.

Nu kan du lägga bud på VIP-platser 28/12 genom en auktion - pengarna går direkt till MusikhjälpenLägg ditt bud här!


Bio Rios sing-along-visningar har blivit en stor succé och har numera en självklar del i repertoaren. I höst sjunger vi med i ABBAs klassiska låtar, när Mamma Mia visas på duken.

Filmen som baserades på ABBA-musikalen blev en enorm succé när den hade premiär 2008. Nästa år, när den fyller tvåsiffrigt, är en uppföljare inplanerad och vad passar då bättre än att dessförinnan återuppleva och sjunga med i det här lyckopillret till upplevelse? Ta på dig dina bästa semesterkläder, fly hösten och följ med till den grekiska ön Kalokairi där Björn & Bennys klassiska låtar alltid finns inom en armlängds avstånd!

Mamma Mia:
Mamma Mia bjuder på ABBA-låtar, ett överflöd av sång och dansnummer och en stjärnspäckad rollista. Den blivande bruden Sophie (Amanda Seyfried) är på jakt efter sin pappa inför den stora dagen. Det finns bara ett problem - hon vet inte vem han är. Efter att ha tjuvläst sin mammas (Meryl Streep) dagböcker kommer hon fram till att han är någon av hennes tre gamla pojkvänner. Hon bjuder in dem alla, trots att hon vet att hennes mamma inte kommer att bli glad, och försöker desperat att hemlighålla deras närvaro. Det dröjer dock inte länge förrän hemligheten avslöjas och det roliga börjar på allvar.

Värmer upp publiken och ser till att vi tar i ordentligt under föreställningen, gör musikalartisten Nils Axelsson, känd från Stockholm Stadsteaters musikal Trollflöjten 2.0 och revyn Prata högre Karin. I höst medverkar han även i Barnens Julkonsert på Stockholm Konserthus och i musikalen Äventyret Aladdin.


Regissör: Phyllida Lloyd | Skådespelare: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried m.fl | Land: USA/Storbritannien (2008) | Språk: Engelska (engelsk text) | Längd: Ca 2 tim 30 min inkl sånguppvärming och paus | Åldersgräns: Barntillåten | Biljetter: 160 kr (inga rabatter) | Visas: se tider nedan

 

 


Spelschema

Inga tider schemalagda