LYNCHSTÄMNING PÅ BIO RIO

LYNCHSTÄMNING PÅ BIO RIO


Den 21 maj är datumet vi många väntat på. När David Lynchs nya säsong av 90-talsklassikern Twin Peaks har premiär och vi får återvända till en stad full av kufiska karaktärer, tvetydiga ugglor och ond bråd död. På Bio Rio laddar vi upp med klassiska Lynchfilmer, band, musik och fest och körsbärspaj.  

De 18 nya avsnitten filmades som en enda mastodontfilm innan Lynch i klipprummet delade in berättelsen i avsnitt. Vad vi vet är att många kära namn återvänder till sina roller, såsom Kyle MacLachlan (Dale Cooper), Sherilyn Fenn (Audrey), Madchen Amick (Shelly), Dana Ashbrook (Bobby), James Marshall (James), David Duchovny (Agent Dennis) och Ray Wise (Leland), med flera.

På Bio Rio har vi satt ihop ett program med några av Lynchs filmer på bioduken: vi kallar det kort och gott: LYNCHSTÄMNING. Filmer inramas av samtal och vi gästas av band och klubbar som bidrar till att sättas oss i tidslös Lynch-anda. Rios bistro och uteservering tar givetvis skepanden av The Lodge och serverar damn good coffee, doughnuts och körsbärspaj. PROGRAM 

LÖR 15 april 
19.30
Lynch x 2: David Lynch -The Art Life & Mullholland Drive  >>  LÄS MER OCH KÖP BILJETT HÄR! 

SÖN 14 maj
10.30 Filmfrukost: Blue Velvet + samtal >> LÄS MER OCH KÖP BILJETT HÄR! 

FRE 19 maj
20.30 RÖDA MATTAN: Fire walk with me  >> LÄS MER OCH KÖP BILJETT HÄR! 
Förfest med Dansa med Lynch // Bandet Norma spelar live // Efterfest med Out with Bangs


 

Biljetter filmvisning:
120 kr
Biljetter filmfrukost: 180 kr (film & frukost)

 

 


Spelschema

Inga tider schemalagda