Afterwork-Kickoff

Afterwork-Kickoff


Bjud dina medarbetare till en afterwork kickoff de alla kommer att uppskatta.
Förena nytt med nöje genom att ha er kick off på Rio där ni kan använda lokalen till något informativt, teambildande och underhållande.

 

Starta er kickoff med ett inspirerande föredrag.
Efter det minglar ni i foajén där det bjuds på snittar, wraps och bubbel. Gå sedan tillbaka in i salongen för att bygga lagkänslan genom ett filmquiz. Frågor med musik, bild och film på duken varvas med pauser för påfyllning i baren. Eller varför inte visa en bioaktuell film enbart för er och era medarbetare? Skräddarsy ert snackspaket och välj vilken typ av dryck som ska ingå, med eller utan alkohol.

 

Film är något som förenar människor.
Alla kan uppskatta film. Genom ett spännande och gripande drama eller genom ett prisbelönt soundtrack. Vi har alla en relation till film och nästan alla har vi varit på en biograf. Det är därför en typ av kickoff samtliga av dina medarbetare kommer att uppskatta och kan delta i.

 

Rio ligger bara ett stenkast ifrån Hornstulls tunnelbanestation. Det finns flera alternativ att fortsätta vidare till efter det att ni är klara hos oss. Tillexempel Debaser strand och Hornhuset.

 

Kickoff_prisförslag